OVER MIJ

Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn website.

Mijn naam is Robin ten Bos en ik ben een fotograaf en filmmaker. Mijn passie voor beeld en geluid begon op jonge leeftijd, rond mijn tiende, toen ik video’s bewerkte voor diverse individuen. Het was altijd mijn droom om iets te doen met video’s en story-telling, en deze interesse heeft me altijd sterk geboeid. In 2018 kreeg ik van mijn ouders een oude Nikon camera en begon ik foto’s te maken van auto’s. Sindsdien heb ik mijzelf voortdurend ontwikkeld en geïnvesteerd in beter apparatuur, en elke dag werk ik aan het verbeteren van mijn cameravaardigheden en videobewerkingsvaardigheden.

Naast mijn werk als fotograaf en filmmaker, ben ik momenteel nog steeds bezig met mijn opleiding IT System & Devices aan het Noorderpoort in Groningen. Deze combinatie van technische kennis en creativiteit stelt mij in staat om op diverse vlakken te excelleren.

Als u geïnteresseerd bent in mijn werk en wilt ontdekken wat ik voor u kan betekenen, nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we bekijken hoe ik uw wensen en behoeften op het gebied van foto & video kan vervullen. 

Aarzel dus niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om van u te horen en de mogelijkheid te krijgen om samen te werken.